برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست
سرخط خبرها

توصیه امیرعبداللهیان به آمریکایی‌ها | اصلاح رفتار غیرقانونی ترامپ و گام برداشتن در مسیر ابتکار سیاسی

  • کد خبر: ۱۰۷۳۱۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۳
توصیه امیرعبداللهیان به آمریکایی‌ها | اصلاح رفتار غیرقانونی ترامپ و گام برداشتن در  مسیر ابتکار سیاسی
امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ایرلندی گفت: دولت آمریکا ضمن اصلاح رفتار غیرقانونی ترامپ، در مسیر ابتکار سیاسی گام بردارد. ما ضمن توجه به خطوط قرمز خود، مسیر دیپلماسی را برای رسیدن به نقطه توافق نهایی ادامه می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ایرلند امروز (سه شنبه) ۱۳ اردیبهشت ماه در گفت‌وگویی تلفنی ضمن مرور موضوعات دوجانبه، بر ضرورت پیگیری روند توسعه و گسترش مناسبات دوجانبه و همچنین تداوم رایزنی با یکدیگر تأکید کردند.

سایمون کاوونی وزیر امور خارجه ایرلند در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص مسائل دوجانبه، بین‌المللی و مذاکرات وین گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزرای خارجه ایران و ایرلند ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۰ نیز تلفنی گفتگو کرده بودند. امیرعبداللهیان در آن گفتگوی تلفنی گفت که جنگ راه حل بحران اوکراین و هیچ بحران دیگری نیست و یادآور شد: البته نباید از ریشه بحران و اقدامات ناتو برای گسترش نظامی گری در منطقه غافل بود.

تأکید وزیر خارجه ایرلند بر دستیابی به یک توافق خوب در وین

وزیر خارجه ایرلند در گفت‌وگوی تلفنی امروز با امیرعبداللهیان افزایش تنش‌های بین‌المللی را در نتیجه جنگ در اوکراین نگران کننده خواند.

کاوونی همچنین با اشاره به مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌ها، ابتکارات سیاسی جمهوری اسلامی ایران را در مسیر مذاکرات قابل تحسین خواند و بر ضرورت دستیابی به یک توافق خوب که بتواند تامین کننده خواسته‌های ایران و همه طرف‌های مذاکره کننده در وین باشد، تأکید کرد و گفت که کشورش برای کاهش تنش‌های بین‌المللی و به خصوص رسیدن به توافق از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

 مسیر دیپلماسی را برای رسیدن به نقطه توافق نهایی ادامه می‌دهیم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این گفتگو در خصوص بحران اوکراین گفت: تاکنون دو بار حامل پیام وزیر خارجه اوکراین به همتای روس خود بوده‌ام. ما مخالف جنگ و آوارگی انسان‌ها در اوکراین، یمن، فلسطین، افغانستان و سایر مناطق جهان هستیم و معتقدیم برای تحقق صلح و امنیت پایدار باید در مسیر راه‌حل‌های سیاسی گام برداشت.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر وزیر خارجه ایرلند به تهران و ضمن تشکر از تلاش‌های سازنده او گفت: جمهوری اسلامی ایران علاوه بر ابتکارات سیاسی، وجود اراده لازم برای رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار را در مذاکرات لغو تحریم‌ها بار‌ها در عمل نشان داده است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین تصریح کرد: اکنون این طرف آمریکایی است که باید با رویکردی واقع بینانه، به اصلاح رفتار غیرقانونی ترامپ مبادرت ورزد و در مسیر ابتکار سیاسی گام بردارد و ما ضمن توجه به خطوط قرمز خود، مسیر دیپلماسی را برای رسیدن به نقطه توافق نهایی ادامه می‌دهیم.

گفتنی است سایمون کاوونی ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ به تهران سفر و با امیرعبداللهیان و همچنین آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دیدار کرد. وزیر خارجه ایرلند در نشست خبری مشترک با همتای ایرانی و در پاسخ به سؤال فارس با بیان این‌که متوجه هستم ایران به خاطر تصمیمات قبلی دولت آمریکا خشمگین باشد، نسبت به اراده طرف‌های غربی برای احیای برجام ابراز اطمینان کرد.

به گزارش فارس، دور هفتم مذاکرات وین برای رفع تحریم‌ها در دولت سیزدهم از هشتم آذر ماه ۱۴۰۰ شروع شد و روز دوشنبه ششم دی ماه نیز دور هشتم مذاکرات در شهر وین آغاز و در نهایت ۲۰ اسفند ماه مذاکرات برای رایزنی‌های نهایی در پایتخت‌ها دچار وقفه شد. در همین زمینه «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۰ در توئیتی نوشت: به دلیل عوامل خارجی به وقفه در گفتگو‌های وین نیاز است. متن نهایی اساسا آماده و روی میز است. به عنوان هماهنگ‌کننده، من به همراه تیمم به ارتباط با همه اعضای برجام و آمریکا برای غلبه بر وضعیت فعلی و نهایی کردن توافق ادامه خواهم داد. پس از آن سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در توئیتی نوشت: وقفه اعلام شده در مذاکرات وین می‌تواند زمینه ساز حل موضوعات باقیمانده و بازگشت نهایی باشد. دستیابی به موفقیت در گفتگو‌ها تمرکز اصلی همه طرف‌ها خواهد بود. هیچ عامل خارجی بر اراده مشترک ما به منظور حرکت به سمت یک توافق جمعی اثر نخواهد گذاشت.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->